Renovatie/restauratie

Prachtig afgewerkte muren, en plafonds voor jarenlang woonplezier. De afgelopen periode zijn de stucadoors van De Alde Stjelp bezig geweest met prachtige projecten ter renovatie en restauratie, waaronder een villa. In deze villa zijn alle wanden sausklaar gemaakt, zijn de plafonds akoestisch afgewerkt en is de buitengevel voorzien van isolatie. Een heel nieuw aangezicht, met veel licht en vele mogelijkheden op het gebied van saus en behang!

Stucwerk

In de projecten die hiernaast zichtbaar zijn, is gebruik gemaakt van diverse soorten stuc zodat de projecten een compleet nieuwe, verzorgde uitstraling krijgen. Interesse in de mogelijkheden? Deze zijn uitgebreid uiteengezet op de pagina stucwerk. Voor meer informatie kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen, wij voorzien u graag van advies op maat. U bent welkom in onze showroom om allerlei verschillende voorbeelden te bezichtigen.

Totaal afbouw

Ook voor de totale afbouw is De Alde Stjelp het juiste adres. Op seriematige werkzaamheden zijn wij uitstekend voorbereid. Door middel van efficiënt en kwalitatief hoogstaand werk, zorgen wij voor een vlotte afhandeling van al uw projecten. Wij beschikken over de nieuwste gipsspuitmachines, een representatief wagenpark en vakkundig eigen personeel waardoor we in staat zijn snel in te kunnen spelen op korte bouwtijden. Door middel van onze kennis en ervaring kunnen wij u op allerlei vlakken van stucwerk, afbouw en styling adviseren.