Badkamer inspiratie

Ook voor de afwerking van badkamers en keukens kunt u terecht bij De Alde Stjelp. Een strakke, gladde muur, met of zonder kleur. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen maar ook buitenshuis te onderscheiden die inzetbaar zijn om uw woning compleet af te kunnen werken. Bekijk onze projecten om een beeld te krijgen van de opties die De Alde Stjelp biedt.

Betonlook

Sinds een aantal jaren richten wij ons ook op een nieuwe trend: betonlook. Deze trend is niet alleen modern en stijlvol, maar is ook nog eens slijt- en kleurvast. De betonlook staat prachtig tegenover de vaak strakke, witte badkamermeubels. Echter is de betonlook ook erg geschikt voor in de woonkamer of de keuken in plaats van bijvoorbeeld tegels. Kijk voor meer inspiratie ook tussen onze andere projecten.

Stucwerk

De bovengenoemde trend is in combinatie met strak stucwerk helemaal af. U kunt ervoor kiezen om alleen uw vloer van betonlook te voorzien en vervolgens de muren strak en wit te behouden. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.