Ornamenten

De Alde Stjelp is gespecialiseerd in het plaatsen van ornamenten of het herstellen ervan. Een ornament is een versiering binnen of buiten een gebouw en wordt vaak gebruikt als plafond- en/of wanddecoratie. De afgeronde projecten van De Alde Stjelp op het gebied van ornamenten variëren van woningen tot hotels.

Restauratie/renovatie

Afgelopen periode mochten wij ons vakmanschap weer uitvoeren bij diverse bijzondere projecten. Zo hebben we onder andere een prachtig stucplafond gerestaureerd bij een landgoed. Verouderde elementen en lagen kunnen door ons worden verwijderd, om vervolgens vernieuwd te worden. Uiteraard doen wij er alles aan om het betreffende project in oude staat te kunnen herstellen, zodat de historische waarde niet verloren gaat.

Sierwerk

Naast restauratie, is het natuurlijk ook mogelijk om nieuwe ornamenten te laten plaatsen. De vakmannen van De Alde Stjelp zijn in staat een woning of gebouw in een handomdraai een heel andere sfeer te geven. Het sierwerk is in allerlei soorten en maten. Neem bij interesse gerust contact op voor de mogelijkheden.