Betonlook

Interieur trend: de betonlook. Zeer goed te reinigen en erg onderhoudsvriendelijk. Deze opkomende trend is in steeds meer huishoudens te zien, maar kan ook worden ingezet binnen bedrijven en kantoren. Het interieur krijgt een geheel nieuwe, bijzondere, industriële uitstraling. De trend is op verschillende manieren toe te passen, zoals ook te zien is bij onze projecten.

Muren en vloeren

Een muur of een vloer is gemakkelijk te voorzien van de betonlook. Het oogt robuust, neutraal en stoer. De look is veelzijdig, omdat deze goed te combineren is met materialen zoals glas, koper, metaal en leer. Daarbij zijn er ook verschillende mogelijkheden voor wat de kleur betreft. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Meubels

Ook is de betonlook steeds vaker terug te zien in meubels. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een aanrechtblad of wasbak te voorzien van beton. Dit is steeds vaker te zien in combinatie met een houten vloer, koperen items en/of kleurrijke accessoires. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van betonlook.